23 iunie 2008

Program De Slabit



Adevarul este insa ca parerile celorlalti sunt subiective si nu poti sa-ti dai seama daca Pilates este un program bun decat daca te decizi sa-l incerci.
Exercitii Pilates pentru slabit

Daca vrei sa pierzi in greutate si sa-ti tonifiezi muschii fara sa mergi la sala pentru a lucra la vreun aparat, atunci trebuie sa incerci Pilates. Spre deosebire de celelalte programe de fitness, dupa Pilates nu te simti foarte obosit. Acest program nu are nicio legatura cu exercitiile traditionale care se practica in salile de forta.
Exista cateva motive pentru care foarte multe persoane au renuntat la exercitiile traditionale de fitness pentru a practica Pilates. In primul rand acest program lucreaza cu toate grupele de muschi. Exista si persoane care fac Pilates pentru a scapa de stress. Indiferent de motivele pentru care vrei sa te apuci de Pilates, aceasta este cea mai buna modalitate de a fi in forma.
Pilates este realizat pe mai multe nivele, care se bazeaza atat pe pierderea in greutate, cat si pe mentinerea corpului intr-o forma buna. Astfel vei invata cum sa slabesti si sa-ti tonifiezi muschii.